Brændeskur jem og fix

Brændeskur – Jem & Fix

Brændeskur

Vi søger midler til et brændeskur, som vi længe har ønsket os. Vi har fået en del brænde, som har brug for at komme under tag sammen med …

Vi vil gerne have lavet et brændeskur så vi er sik

Redskabsskur/brændeskur – Jem & Fix

Redskabsskur/brændeskur

Mangler du plads til at opbevare dine haveredskaber, maskiner og dit værktøj? Køb et praktisk redskabsskur hos jem & fix til en lav pris.

Nyt redskabsskur til vores ting.

Brændeskur til KFUM Spejderne – Jem & Fix

Brændeskur til KFUM Spejderne

Hos jem & fix kan du finde din nye bjælkehytte samt en række muligheder indenfor overdækning af din terrasse.

Hos KFUM Spejderne i Vrå har vi længe haft et problem med, at vi ikke har plads til det træ, som vi har fået hjem. Træet har indtil nu lagt udenfor, hvor vi har haft problemer med, at folk har stjålet det. Derfor har vi hårdt brug for et brændeskur.

Brændeskjul – Jem & Fix

Brændeskjul

et brændeskur eller under et halvtag. Lad ikke brændet ligge direkte på jorden, men læg det f.eks. på en palle eller strøer, så du undgår, at brændet optager …

Spejderne i Fjenneslev ønsker støtte til brændeskjul.

Projekt brændeskur – Jem & Fix

Projekt brændeskur

Vi søger midler til et brændeskur, som vi længe har ønsket os. Vi har fået en del brænde, som har brug for at komme under tag sammen med vores cykelanhænger!

Redskabsrum, redskabsskur og hobbyrum – Jem & Fix

Redskabsrum, redskabsskur og hobbyrum | jem & fix

Mangler du plads til at opbevare dine haveredskaber, maskiner og dit værktøj? Køb et praktisk redskabsskur hos jem & fix til en lav pris.

Drivhuse, carporte, redskabsskur mv. – Havebygninger

Drivhuse, carporte, redskabsskur mv. | jem & fix

På jagt efter ny carport til bilen? Eller drømmer du om at dyrke dine egne tomater? Find et stort udvalg af drivhuse, carporte, hytter mv. og køb online.

Sådan opbevarer du brænde – læs mere her | jem & fix

Bliv klogere på, hvordan du stabler og opbevarer brænde samt hvad du må fyre med. Læs også hvordan du kontrollerer, om træet er tørt.

Byg brændeopbevaring med plantekasse ovenpå | jem & fix

Byg et smart møbel på hjul til opbevaring af dit brænde, der samtidig fungerer som plantekasse til blomster og krydderurter. I filmen kan du se, hvordan du gør, og hvad du skal bruge til projektet.

Keywords: brændeskur jem og fix