Home islands brygge

Din ejendomsmægler på Amager – Islands Brygge

A-HOUSE – Lyse og rå New Yorker lejligheder. Luksuriøse rå New Yorker lejligheder på Islands Brygge med udsigt til vand! Lejlighederne har en unik planløsning, …

Køb og salg af boliger, rækkehuse, andelslejligheder og ejerlejligheder på Amagerbro og Islands Brygge. Her får du et professionelt team af erfarne mæglere.

Eksklusive lejeboliger Islands Brygge – Home.dk

Eksklusive lejeboliger Islands Brygge

Om boligerne · Kontantpris 3.399.000 – 17.000.000 kr. · Ejerudgift pr. md. 3 – 18 kr. · Ejendomstype Lejlighed · Boligareal 73 – 188 m · Antal boliger 116 · Ledige …

A-Huset består af 184 eksklusive lejeboliger placeret på Islands Brygge, et skønt miljø tæt på vand og by.

Islands Brygge | 116 eksklusive boliger ved vandet – Home.dk

Islands Brygge | 116 eksklusive boliger ved vandet

De 170 boliger er på mellem 73 – 196 kvm. fordelt på 2 – 5 værelser. Bassinhusene har en eksklusiv placering tæt på den nye badeanstalt og Islands Brygges …

Lige ned til vandet ved Københavns Havn, opføres 116 eksklusive boliger i to nyskabende ‘grønne’ tårne, der ligger attraktivt og frit på ‘Den centrale plads’.

Nyistandsatte lejelejligheder – Islands Brygge – Home.dk

Nyistandsatte lejelejligheder – Islands Brygge

Kontaktinformation på home Amagerbro – Islands Brygge København S, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Bassinhusene er opført i 2004 i kulbrændt rød teglsten, der skaber et spændende farvespil i facadens fremtoning. Det giver sammen med husets altaner og gavle i galvaniseret stål et imponerende helhedsindtryk.

Islands Brygge 36A, 4. 2. 2300 København S – Home.dk

Lejlighed – 2300 København S – Islands Brygge 36A, 4. 2.

Professionalisme, lokalkendskab og ekspertise er ord, der kendetegner Home Amagerbro – Islands Brygge, der er områdets lokale ejendomsmægler.

Lejlighed til salg, København S – Velkommen til en snorlige lejlighed, hvor I nu kan bosætte jer lækkert med en god planløsning og udsigt til havneløbet. Her er I godt placeret tæt på både by og naturskønne omgivelser med vand og skov. Lejligheden: I entréen er der god plads til at stille skoene og hænge overtøjet, inden I bevæger jer videre i køkken-alrummet, hvor I bliver mødt af en lys og let atmosfære. Køkkenet er etableret i et tidløst design med hvide fronter og alt i hårde hvidevarer, inklusive vaskemaskine. I køkken-alrummet kan I finde jer til rette med både en spiseafdeling og et hyggeligt sofaområde, mens I nyder godt af lyset, som strømmer ind ad vinduespartierne og den helt fantastiske udsigt til havneløbet. Lejligheden indrettet med en stor, solrig altan, der på varme sommerdage vil føles som en fantastisk forlængelse af rummet. Ydermere er lejligheden udstyret med to gode værelser og et badeværelse, der ligesom resten af lejligheden er udført i moderne materialer og elementer med separat brus, væghængt toilet og vaskesøjle. Ejendommen: Foran ejendommen er etableret et stort, grønt område, hvor I kan slå jer ned, Der er også legefaciliteter, som de mindste kan få glæde af. Den offentlige transport er naturligvis god i København, men er I i bil, er der parkeringspladser tilhørende foreningen, så jeres bil kan stå sikkert i parkeringskælderen. Området: Fra denne adresse placerer I jer perfekt midt mellem alle hverdagens fornødenheder og skøn natur, mens I stadig bosætter jer helt tæt på det dejlige byliv. Helt konkret finder I en Irma 85 meter hoveddøren, mens andre indkøbsmuligheder og lækre restauranter placerer sig inden for kort afstand længere nede ad gaden. Der er ligeledes heller ikke langt til hverdagens grønt indspark med 50 meter til havneløbet og 400 meter til skov og natur i skønne Amager Fælled. Kort sagt er dette en fuldstændig indflytningsparat lejlighed, hvor rammerne er sat til, at I kan leve en naturskøn tilstedeværelse.

home – Ejendomsmægler i København S – Boligsiden

668 Followers, 554 Following, 283 Posts – See Instagram photos and videos from Home Amagerbro-Islands Brygge (@homeamagerbro_bryggen)

Når du sætter din bolig til salg hos home Amagerbro – Islands Brygge, får du et professionelt team af ejendomsmæglere med et solidt lokalkendskab, som

home Amagerbro – Islands Brygge, København S | firma

Home Amagerbro – Islands Brygge – LokalNyt København

Professionalisme, lokalkendskab og ekspertise er ord, der kendetegner Home Amagerbro – Islands Brygge, der er områdets lokale ejendomsmægler.

Home Amagerbro-Islands Brygge … – Instagram

home Amagerbro – Islands Brygge – kirancar.dk

Keywords: home islands brygge, home amagerbro