Ikea legeland

Kan jeg få passet mine børn, mens jeg handler? – IKEA Danmark

Børn i alderen 4-10 år er velkomne i vores legeområde Småland. Dage og tidspunkter, for hvornår der er åbent i Småland, varierer fra varehus til varehus, …

Danmark – Børn i alderen 4-10 år er velkomne i vores legeområde Småland. Dage og tidspunkter, for hvornår der er åbent i Småland, varierer fra varehus til vareh

IKEA Aarhus – Lokalt varehus fyldt med gode møbler

IKEA Aarhus – Lokalt varehus fyldt med gode møbler – IKEA

Leder du efter nye møbler, et nyt køkken eller lamper i flot design? Så besøg IKEA Aarhus, hvor vi altid har lave priser. Vi glæder os til at se dig.

Leder du efter nye møbler, et nyt køkken eller lamper i flot design? Så besøg IKEA Aarhus, hvor vi altid har lave priser. Vi glæder os til at se dig. Klik her.

IKEA varehuse og IKEA Planning Studio – oversigtsside

IKEA varehuse og IKEA Planning Studio – oversigtsside – IKEA

Adresser og åbningstider. Find dit lokale IKEA varehus. I vores varehuse finder du et stort sortiment og kan tage det meste med hjem samme dag.

Find adresse og åbningstider for vores varehuse og Planning Studio. Du kan også se lukkedage og datoer med udvidede åbningstider. Du kan desuden besøge dit lokale varehus online og se hvad, der er nyt.

IKEA Gentofte – Møbler til alle rum i høj kvalitet

IKEA Gentofte – Møbler til alle rum i høj kvalitet – IKEA

IKEA Gentofte. Vi glæder os til dit besøg. Se adresser, åbningstider og information her.

Gå på opdagelse i de mange udstillinger fyldt med kvalitetsmøbler og -tilbehør. Skal vi hjælpe med renovering af badeværelse eller køkkenrenovering? Klik her.

Aktuelt i IKEA Aarhus – se lokale aktiviteter her.

Aktuelt i IKEA Aarhus – se lokale aktiviteter her. – IKEA

I IKEA Aarhus sker der altid noget. Vi afholder løbende spændende aktiviteter, herunder inspirerende og gratis arrangementer for IKEA Family medlemmer.

Hvad sker der i IKEA Aarhus? Her kan du se aktuelle arrangementer og aktiviteter i varehuset og se hvordan du kan følge os på Instagram og få tips og tricks.

IKEA Taastrup – Møbler & meget mere til lave priser

IKEA Taastrup – Møbler & meget mere til lave priser – IKEA

Ny lavere pris betyder, at prisen inden for de sidste 3 måneder er sat ned i forhold til tidligere normalpris. Det sker i dit IKEA varehus.

Se det store udvalg af møbler til lave priser. Perfekt til små opgraderinger samt renovering af badeværelset og køkkenrenovering. Klik her, og besøg os i dag.

Aktuelt i IKEA Taastrup – se aktuelle aktiviteter.

Aktuelt i IKEA Taastrup – se aktuelle aktiviteter. – IKEA

Hvad sker der i IKEA Taastrup? Her kan du se aktuelle arrangementer, aktiviteter, IKEA Family medlemstilbud og særlige rabatter. Du kan også se hvordan du …

Hvad sker der i IKEA Taastrup? Her kan du se aktuelle arrangementer, aktiviteter, IKEA Family medlemstilbud og særlige rabatter. Du kan også se hvordan du kan følge IKEA Taastrup på Instagram.

IKEA Odense – Møbler og boligtilbehør til hele Fyn

IKEA Odense – Møbler og boligtilbehør til hele Fyn – IKEA

I IKEA Odense har vi alt til boligen – møbler, lamper, senge, tilbehør og meget mere. Be-søg os, og gå på opdagelse i vores mange udstillinger. Klik her.

IKEA Taastrup – Børn i byen

IKEA Taastrup

Lige ved hovedindgangen findes et legerum, hvor børn fra ca 3 år kan tumle rundt under opsyn, mens mor og far shopper, og i varehusets restaurant er der også en …

Et Super slaraffenland når man skal handle møbler eller andet hustilbehør. Der er nemlig både billige priser og masser af plads og fornøjelser til børn. Lige ved hovedindgangen findes et legerum, hvor børn fra ca 3 år kan tumle rundt under opsyn, mens mor og far shopper, og i varehusets restaurant

Pædagoger handlede i IKEA: Parkerede 17 børn i legeland

Pædagoger handlede i IKEA: Parkerede 17 børn i legeland | stiften.dk

Pædagoger fra skolefritidsordninger i Aarhus har afleveret børn i Ikeas legeland, mens de selv købte ind i varehuset.

Keywords: ikea legeland