Ikea rammer 50×70

FISKBO Ramme, sort, 50×70 cm – IKEA

FISKBO Ramme, sort, 50×70 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme har bløde linjer, er testet og godkendt til brug i børneværelser og fås i mange størrelser.

RIBBA Ramme, sort, 50×70 cm – IKEA

RIBBA Ramme, sort, 50×70 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme har klassiske, lige linjer og fås i mange størrelser – perfekt til en stor billedvæg.

Billeder, billedrammer og fotorammer – Udtryk din stil – IKEA

Billeder, billedrammer og fotorammer – Udtryk din stil – IKEA

Vil du pynte væggen? Stort udvalg af flotte billeder og stilfulde billedrammer og fotorammer i forskellige størrelser og design. Se hele vores sortiment.

LOMVIKEN Ramme, guldfarvet, 50×70 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, guldfarvet, 50×70 cm Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge. Frontbeskyttelsen af plast er sikker – og yder motivet retfærdighed. Frontbeskyttelse af plast gør rammen mere sikker at bruge.

HOVSTA Ramme, birketræsmønstret birk, 50×70 cm – IKEA

HOVSTA Ramme, birketræsmønstret birk, 50×70 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Med denne ramme kan du ændre følelsen af dybde i billedet ved at montere den tæt på beskueren eller på afstand.

RIBBA Ramme, hvid, 50×70 cm – IKEA

RIBBA Ramme, hvid, 50×70 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme har klassiske, lige linjer og fås i mange størrelser – perfekt til en stor billedvæg.

LOMVIKEN Ramme, sort, 50×70 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, sort, 50×70 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge.

RAMSBORG Ramme, brun, 50×70 cm – IKEA

RAMSBORG Ramme, brun, 50×70 cm Bæredygtig og smuk på grund af bæredygtigt indkøbt massivt træ, som er et holdbart og fornybart materiale, der bevarer det smukke udtryk i mange år. Kan hænges vandret eller lodret, så den passer til den plads, du har til rådighed. Fås i forskellige størrelser.

Rammer – Køb din nye ramme i vores store udvalg her – IKEA

Rammer – Køb din nye ramme i vores store udvalg her – IKEA

Rammer til store og små billeder, så du kan mindes hyggelige familieøjeblikke, feriebilleder og smukke billeder. Klik her.

Keywords: ikea rammer 50×70, ikea rammer 50 x 70, rammer ikea 50×70