Minidrivhus jem og fix

Minidrivhus og sphagnumpotter til forspiring – Jem & Fix

Minidrivhus og sphagnumpotter til forspiring | jem & fix

Hjælp foråret på vej med forspiring af dine frø og løg i små potter af sphagnum eller i et lille drivhus i vindueskarmen. Altid lave priser i jem & fix.

Hjælp foråret på vej med forspiring af dine frø og løg i små potter af sphagnum eller i et lille drivhus i vindueskarmen. Altid lave priser i jem & fix. Se her.

Drivhuse – lave priser, mange størrelser | jem og fix

Drivhuse – lave priser, mange størrelser | jem og fix

Stort udvalg af billige drivhuse fra Juliana og Halls. Find både vægdrivhuse og minidrivhuse. Bestil dit nye drivhus online eller i butikken – til en skarp …

Stort udvalg af billige drivhuse fra Juliana og Halls. Find både vægdrivhuse og minidrivhuse. Bestil dit nye drivhus online eller i butikken – til en skarp pris!

Plantehotel minidrivhus vinterbeskyttelse H100 cm

Plantehotel minidrivhus vinterbeskyttelse H100 cm | Køb hos jem & fix

Se, hvordan du bygger dit eget minidrivhus, så du har et lille, effektivt væksthus, der er ideelt til krydderurter og andre små planter, du kan nyde.

Plantehotel til vinterbeskyttelse af planter udenfor på altanen eller terrassen. Smart minidrivhus med termodug. Inkl. pløkker. Køb plantehoteller i jem & fix.

Drivhus til højbedsramme 115 x 76 cm – Jem & Fix

Drivhus til højbedsramme 115 x 76 cm | jem & fix

Drivhus til højbedsrammer, så du kan skabe et minidrivhus i haven. Det måler 115 x 76 cm og passer til pallerammer på 120 x 80 cm. Køb drivhuset her hos jem & fix.

Plantehotel minidrivhus vinterbeskyttelse H183 cm

Plantehotel minidrivhus vinterbeskyttelse H183 cm | Køb hos jem & fix

Plantehotel til vinterbeskyttelse af planter udenfor på altanen eller terrassen. Smart minidrivhus med termodug. Inkl. pløkker. Køb plantehoteller i jem & fix.

Drivhus til kapilærkasse – Jem & Fix

Drivhus til kapilærkasse | jem & fix

Med dette væksthus til kapilærkassen får dine planter optimale vækstbetingelser. Det måler 86 x 46 x 150/170 cm og er lavet i transparent PVC med sort bund. Køb det her hos jem & fix til lav pris.

Byg et lille drivhus – se filmen her – Jem & Fix

Byg et lille drivhus – se filmen her | jem & fix

Se, hvordan du bygger dit eget minidrivhus, så du har et lille, effektivt væksthus, der er ideelt til krydderurter og andre små planter, du kan nyde. Se mere her.

Canopia by Palram Lean-To drivhus 0,78 m² – aluminium

Canopia by Palram Lean-To drivhus 0,78 m² – aluminium | jem & fix

Altandrivhus fra Canopia by Palram til enkel montering på sokkel (inkl.). Drivhuset har masser af plads til både tomater og agurker, og siderne er brudsikre. Køb det online eller i en jem & fix-butik.

Selvvandingskrukker 40 krukker – Jem & Fix

Selvvandingskrukker 40 krukker | jem & fix

Selvvandingsdrivhus, der er ideelt til forspring af planter fx i en vindueskarm. Der er plads til at dyrke 40 planter ad gangen. 60 x 30 cm. Køb den her i jem & fix.

Keywords: minidrivhus jem og fix