Gode råd til valg af entreprenør

Går du rundt med en idé til et byggeri? Så er det bare med at komme i gang med at gøre disse tanker til handling. Når du skal bygge, kan der være brug for en entreprenør Århus eller en entreprenør fra et andet sted i landet. 

Det kan være nervepirrende nok i sig selv at skulle i gang med et større byggeri. Men det kan blive endnu værre, hvis du ikke får valgt den helt rigtige entreprenør til opgaven. Så hvordan gør du det? Find flere gode råd her.

Hvilken entrepriseform har du brug for?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken entrepriseform du har brug for. Der findes tre populære entrepriseformer:

  • Fagentreprise
  • Hovedentreprise
  • Totalentreprise

Du bør altid sætte dig ind i, hvad de forskellige entrepriseformer indebærer, inden du går i gang med at finde den rette entreprenør for dig og dit projekt.  

Hvilke entrepriseformer tilbyder entreprenøren?

Når du har fundet ud af, om du skal benytte dig af fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise, kan du gå i gang med at finde en entreprenør. Det er klart nemmest at lede efter en entreprenør via nettet. Når du har fundet frem til en entreprenør, så start med at tjekke, om vedkommende tilbyder den entrepriseform, du er ude efter.  

Tjek anmeldelser og henvend dig til flere entreprenører

Når du finder en entreprenør med den entrepriseform, du søger, så tjek virksomhedens anmeldelser. Du bør naturligvis kun gå videre med de entreprenører, der har fået gode anmeldelser. 

Det er en fordel, hvis du henvender dig til flere entreprenører for at tage en snak med dem. Derved kan du bedre finde ud af hvilken en af dem, der er det bedste match for dig og dit byggeri.