Sådan kan du sikre din kiosk

Er du den heldige ejer af en kiosk, men har du problemer med ubudne gæster konstant og hele tiden? Så kan det være en stor hjælp at tyverisikre din kiosk. Derved nedsætter du risikoen for at møde ind om morgenen til en kiosk, der har været udsat for indbrud. Men hvordan kan du sikre kiosken på bedste vis?

Jalousiskabe til tobaksvarer og spiritus

De fleste tyve, der begår indbrud i en kiosk, er ude efter tobak og spiritus, da det har en stor omsætningsværdi i forhold til slik og tyggegummi. Du kan beskytte tobaksvarer og spiritus med et jalousiskab eller flere alt efter, hvor meget der skal være plads til.

Kender du ikke til jalousiskabe, så er det dem, der bliver brugt i supermarkeder samt på tankstationer og i lufthavne. Det er altså en genial løsning, når det kommer til at sikre denne type varer.

Brug overvågningsspejle mod butikstyveri

Med overvågningsspejle kan du sikre din kiosk mod butikstyverier. Det er et effektivt og vedligeholdelsesfrit overvågningssystem, der kan dække de døde vinkler i din kiosk. Der findes flere former for butiksspejle, så du kan vælge det, der passer bedst til din kiosk. Der findes blandt andet disse butiksspejle:

  • En spejlkuppel er en overvågningskuppel, der kan forebygge butikstyveri, når den er placeret over en salgsgondol eller et gangareal. Den giver et godt overblik og udsyn. 
  • Et kassespejl er et tyverispejl, som bruges til at sikre de områder, der ikke er synlige fra kassen. Er kassespejlet placeret korrekt, kan du overvåge hele kasseområdet.