Formindsk larm og støj ved hjælp af et lydhegn

Bor du et sted, hvor det nærmest er som at sidde på en banegård, når du er i din egen have? Eller måske har du en støjende virksomhed, som du gerne vil beskytte naboerne imod? Så er det helt klart værd at overveje et lydhegn. Ved hjælp af et lydhegn får du nemlig formindsket støjen, hvilket kan være et stort plus for dig selv eller andre.

Her kan du med fordel anvende et støjhegn

Et støjhegn er anvendeligt rigtig mange steder. Det bliver især brugt en hel del langs motorveje eller jernbaner. Men har du en have, der ligger klods op af en meget trafikeret vej, så er et lydhegn helt sikkert ligeledes en god idé at investere i. 

En institution midt i et boligkvarter kan være en plage for naboerne, da det helt naturligt medfører larm fra en masse legende børn. Her er det uden tvivl også en god løsning at få sat et lydhegn op. Det samme gælder i et industriområde tæt på bebyggelse. 

Når det kommer til lydhegn, kan det altså bruges i et hav af sammenhænge, hvor der er brug for at mindske støjen. 

Mange gode grunde til at have et værn mod støj

Støj er generende og ikke sundt at være i konstant. Det er derfor, at der bruges høreværn på mange arbejdspladser. Men er du i din egen have, skal det ikke være nødvendigt, at du går rundt med høreværn på for at få den ro, som du har brug for. I stedet er det en fordel med et lydhegn, så du kan stresse ned og få ny energi.